Home      Infra & Milieu      Afvalverwerking      Langezaal Duitsland      Langezaal in bedrijf      Langezaal werkt
         24/7 Service
        Missie & Visie     Route     Contact
 
   
 
Container aanvragen
Stuur ons een e-mail
Bel ons voor meer informatie

LANGEZAAL WERKT


Maatschappelijke betrokkenheid
We zijn op vele gebieden actief, organisatie en sponsoring van evenementen.
Lees verder

Missie & Visie


Missie
Langezaal wil de regionale trendsetter zijn op het gebied van afvalmanagement en een ervaren speler zijn op de markt van de Infrawerken in de grensoverschrijdende regio Twente en Achterhoek.
Langezaal wil door opdrachtgevers gewaardeerd worden door steeds beter aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. Hierbij wil Langezaal zich onderscheiden door een grote betrokkenheid, zowel zakelijk als sociaal, bij de opdrachtgevers en bewoners van de regio.
Langezaal wil daarbij een bedrijf zijn waar medewerkers zich op hun plek en gewaardeerd voelen door ruimte te geven voor persoonlijke ontplooiing.
Om Langezaal te positioneren als milieubewust bedrijf, zal ook een actieve bijdrage geleverd worden aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot van het bedrijf.
Langezaal levert als gezond bedrijf met tevreden klanten, steeds meer een bijdrage aan de circulaire economie in een schone regio.
 
Visie
Op de markt voor infrastructurele werken heeft Langezaal de ambitie om bij de (semi) overheden in de regio als betrouwbare partner bekend te staan. In een stabiele regionale markt voor het afvalmanagement wil Langezaal uitgroeien tot het toonaangevende recycling bedrijf in de regio door 95% van de binnenkomende afvalstormen te kunnen recyclen.
De ambitie is om een nieuwe bedrijfsactiviteit op te zetten in het werkgebied om ter plaatste bij de klant archiefmateriaal te vernietigen.  Hiervoor is inmiddels in een mobiele opbouwshredder aangeschaft, welke in 2016 operationeel in bedrijf is genomen.
Het milieubewuste imago van het bedrijf zal op termijn bekrachtigd worden door de inspanningen om de CO2 emissie terug te brengen te structureren volgens de CO2 prestatieladder.
   
Contact    Vacatures    Actueel    Media    Persberichten    Certificeringen    Sitemap BWEB